Rezervă un eveniment

Iti vom confirma rezervarea prin email sau telefon





Meniurile noastre

Imbinăm gusturi și arome, facem jocuri de culori cu eleganță și rafinament aranjate cu pasiune într-un mod cât se poate de spectaculos!



Data:

Ora:

Menu:

Nr persoane:


TOTAL:

Meniurile noastre

Vezi aici descrierea detaliată a fiecărui menu în parte.
Apasă pe poze pentru vizualizare.

Românesc tradițional


aperitiv

Aperitiv. 200 g/persoană

Mezeluri asortate:
Salam uscat, pastramă de porc, slaninuță de casă afumată, cotlet de porc haiducesc.

Brânzeturi asortate:
Cașcaval, telemea de vacă, cedar, biscuiți, crackers.

Mix de legume:
Roșii, castraveți, ceapă verde, ridichii roșii, roșii cherry, ardei gras, măsline.


principal

Fel principal. 200 g/persoană

Piept de pui dezosat la grătar, mititei la grătar, cotlet de porc la grătar, salată de varză albă.

Înapoi la meniuri

Meniu de nuntă


Aperitiv. 150 g/persoană

Bar de salate:
Salată Caesar cu piept de pui și parmezan, salată cu piept de pui și ciuperci, salată de vinete.


principal

Fel principal. 200 g/persoană

Șnițel din piept de curcan, cotlet de porc în sos de ciuperci cu smântână, orez basmati, cartofi la cuptor.

Înapoi la meniuri

Botez tradițional


aperitiv

Aperitiv. 200 g/persoană

Fasole bătută, salată de vinete, chifteluțe de pui cu susan, gujon din piept de pui, vol au vent umplut cu icre de crap, bruschete cu roșii și busuioc, mix de legume.

Platou cu brânzeturi asortate:
Telemea de vacă, telemea de oaie, cașcaval.

Platou cu mezeluri asortate:
Cotlet de porc haiducesc, salam de sibiu, slănină de casă


principal

Fel principal. 300 g/persoană

Pulpe de pui dezosate la grătar, cartofi la cuptor cu rozmarin, salată asortată, pâine.

Înapoi la meniuri

Valurile mării


aperitiv

Aperitiv. 200 g/persoană

Fasole bătută, salată de vinete, chifteluțe de pui cu susan, piept de pui Crispy, hummus cu ardei kapia, bărcuțe umplute cu salată de ton, frigărui de mozzarella cu roșii cherry și măsline, crostini cu ciuperci și cremă de brânză, mix de legume.


principal

Fel principal. 300 g/persoană

Piept de pui în sos de ciuperci cu smântână, ceafă de porc marinată la cuptor, șnițel crocant din piept de curcan, cartofi țărănești, salată de murături, pâine.

Înapoi la meniuri

Meniu dunărean


Aperitiv. 200 g/persoană

Salată tabouleh, hummus cu ulei de măsline și crackers, canepele cu somon fume și Chivas, wrap cu piep de pui marinat, cremă de brânză și ardei Kapia, frigărui de Ementaller cu struguri, grisine cu prosciuto crudo, chifteluțe de curcan, pachețele de primăvară cu legume.


principal

Fel principal. 300 g/persoană

Piept de curcan în sos Gorgonzolla mușschiuleț de porc în sos de muștar Dijon, file de șalău crispy, orez banmati cu legume, salată asortată, pâine.

Înapoi la meniuri

Meniu dobrogean


aperitiv

Aperitiv. 200 g/persoană

Bruschete cu roșii și ciuperci, wrap umplut cu ton și avocado, frigărui cu prosciutto, bocconcini și pepene galben, brioșe sărate cu brânză Feta și roșii confiate, trtine cu ouă de prepeliță și anșoa, canapele umplute cu cremă de brânză, tartă cu ciuperci, chifteluțe de pui cu susan.


principal

Fel principal. 300 g/persoană

Piept de curcan în sos Gorgonzolla, mușchiuleț de porc în sos de muștar Dijon, file de șalăi Crispy, basmati cu legume, salată asortată, pâine.

Înapoi la meniuri

Contact

Dacă evenimentul tău nu se regăseste in oferta noastră, ti-l putem aduce la viată cu un simplu mesaj.